stetoskop_transp  logga_transp 

   
 
Välkommen Vision Om oss ... Undersökningar Medicinsk info ... Vanliga frågor Tjänster och priser Kontakt Boka tid Information till företag Järnbrist Uppdateringar Länkar Media Presentkort

 

  

Information till företag

 

Det vi erbjuder är INTE någon vanlig företagshälsovård! Detta är därför något för er även om ert företag har företagshälsovård.

 

Vi erbjuder ett viktigt komplement till företagshälsovården och vår produkt kan inte jämföras med vanliga hälsoundersökningar.  Vår unika undersökning och bedömning kan med hög precision identifiera individer som antingen har hög risk att drabbas av, eller som redan har  tidiga stadier av hjärt- och kärlsjukdom. Genom tidigt identifiering av riskindivider kan vi tillsammans påverka risken (eller sjukdomsförloppet) så att företagets anställda slipper att drabbas av tex hjärtinfarkt, stroke eller plötslig hjärtdöd. Företaget i sin tur bevarar sin kompetens och slipper onödiga sjukskrivningar.

 

Varje företag är unikt, liksom dess personal. Beroende på hur just ert företag ser ut kan vi erbjuda en kundanpassad lösning just för er.

Vi kan bland annat erbjuda en mindre hjärtkärlscreening där vi snabbt kan identifiera vilka indivier som bör genomgå en mer omfattande undersökning.  Detta är speciellt lämpligt för företagets yngre anställda.

 

Hör av er, så kan vi diskutera vad som lämpligast för just er! Enklast är att maila en förfråga till vår medicinska chef docent Ronnie Willenheimer (rw@hhgab.com).

 

img_2814

 


flag_uk

Geijersgatan 4C, 216 18 Limhamn

Legal notice (c) 2007-2010 Heart Health Group WK AB 040 - 36 46 36      info@hhgab.com