stetoskop_transp  logga_transp 

   
 
Välkommen Vision Om oss ... Undersökningar Medicinsk info ... Vanliga frågor Tjänster och priser Kontakt Boka tid Information till företag Järnbrist Uppdateringar Länkar Media Presentkort

  

Hjärtkärl-kliniken i Malmö

Klinikens-lounge.JPG 

Det privata alternativet för bästa möjliga hjärt- och kärlhälsa i en varm och personlig miljö 

Hos oss kan du:

- Genomgå en omfattande hjärtkärl-hälsoundersökning med livslång uppföljning

- Genomgå hälsoundersökning för idrottspersoner

- Utföra arbets-EKG för intyg

- Få second opinion avseende hjärt- och kärlsjukdomar

- Utredas, behandlas och följas upp för alla typer av hjärt- och kärlsjukdomar

- Utföra undersökningar av hjärta och kärlsystem, t.ex. ultraljudsundersökningar och arbets-EKG

Hjärt- och kärlsjukdomens gåta är löst!

I dag har vi faktiskt löst hjärt- och kärlsjukdomens gåta. Vi känner till vilka faktorer som orsakar sjukdomen och vi vet vad vi ska göra för att åtgärda de faktorer som inte är bra. På så vis kan risken för framtida hjärtinfarkt, stroke och annan hjärt- och kärlsjukdom minskas till lägsta möjliga hos i princip alla som vill.

Heart Health Group, Hjärtkärl-kliniken i Malmö erbjuder Dig en unik och kvalificerad utredning av Ditt hjärta och kärlsystem. Denna utredning är betydligt mer omfattande och djupgående än traditionella hälsoundersökningar; bl.a. ingår ultraljuds-undersökning av hjärta och kroppspulsåder, samt arbets-EKG.

Baserat på utredningsresultaten gör vi en mycket noggrann bedömning av Din individuella risk för framtida hjärt- och kärl-sjukdom. Vi kan sedan tillsammans med Dig sätta in åtgärder som minimerar Din risk till absolut lägsta möjliga.

Denna typ av förebyggande insatser av erfarna hjärtspecialister har inte tidigare varit möjliga, vare sig inom offentlig eller privat sjukvård. Vi erbjuder Dig ett livsviktigt och omfattande komplement till vad företagshälsovården och andra hälso-kontroller erbjuder. Vi hälsar privatpersoner och företag välkomna att kontakta oss och boka tid på vår privata klinik.

Du hittar oss på Geijersgatan 4C i Malmö/Limhamn Karta

Vi har öppet alla vardagar kl 08.00-16.30, fredagar till 15:30, ofta senare. Efter överenskommelse kan vi träffa dig även vid andra tider.

Varmt välkommen!


Den mest kärleksfulla gåvan! Ge bort ett presentkort på vår stora hjärt- och kärlundersökning till någon bryr

dig riktigt, riktigt mycket om. Kan man tänka sig en mer omtänksam och kärleksfull gåva!? Välkommen till oss och

handla!

Vi finnsFacebook. Gå gärna in och "gilla" oss, så sprids informationen om att vi finns.

Hälsolöfte! Har du lovat att förbättra eller bevara din hälsa. Då ska du absolut börja med en omfattande hälsoundersökning av hjärta och kärlsystem hos oss. Det ger dig möjligheten att minska din risk för framtida hjärt- och kärlsjukdom till absolut lägsta möjliga!

Gör det nytta att genomgå hälsoundersökning av hjärta och kärlsystem hos oss?

Media har nyligen uppmärksammat en rapport från SBU. Enligt rapporten lönar sig inte allmänna hälsoundersökningar för att förebygga sjuklighet och dödlighet i tex hjärtkärlsjukdom och cancer. Vår specifika, riktade, djupgående och omfattande undersökning har emellertid alla förutsättningar att kraftigt minska sjuklighet och dödlighet i hjärtkärl-sjukdom. Det är troligen bättre att lägga pengarna på att göra vår undersökning än att göra allmänna hälsoundersökningar, tex för företag. Detta har vi alltid hävdat!

Läs mer här

Senast uppdaterad 2015-07-19


flag_uk

Geijersgatan 4C, 216 18 Limhamn

Legal notice (c) 2007-2010 Heart Health Group WK AB 040 - 36 46 36      info@hhgab.com