stetoskop_transp  logga_transp 

   
 
Välkommen Vision Om oss ... Undersökningar Medicinsk info ... Vanliga frågor Tjänster och priser Kontakt Boka tid Information till företag Järnbrist Uppdateringar Länkar Media Presentkort

 

  

Vision

 Att skapa förutsättningar för bästa möjliga livskvalitet genom att förebygga, tidigt upptäcka och behandla hjärt- och kärlsjukdom.

dscn0537

 

 

I dag har vi i praktiken löst hjärt- och kärlsjukdomens gåta

Det är numera möjligt att med mycket stor precision bedöma varje individs risk för framtida hjärt- och kärlsjukdom. Hos nästan alla är det i dag möjligt att minska risken till lägsta möjliga, genom olika förebyggande åtgärder.

Hjärt- och kärlsjukdom är den dominerande dödsorsaken i Sverige. Ungefär hälften av alla människor dör i denna sjukdom. De allra flesta människor i vår del av världen drabbas förr eller senare av hjärt- och kärlsjukdom. Nästan hälften av alla som drabbas av kranskärlssjukdom avlider som första symtom, dvs. utan någon som helst förvarning om sjukdomen.

Endast genom att tidigt identifiera individer med risk att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom kan vi förhindra plötsliga dödsfall i sjukdomen, som ofta drabbar individen mitt i ett aktivt liv.

I de fall man överlever hjärtinfarkt eller stroke är sjukdomen ofta förenad med stort lidande och varierande grad av handikapp.

Att förebygga, tidigt upptäcka och behandla hjärt- och kärlsjukdom är det mest effektiva sättet att minska riskerna att drabbas av dessa komplikationer.

Heart Health Group erbjuder en unik, omfattande och mycket grundlig undersökning av hjärta och kärlsystem.

Därmed kan vi med mycket stor precision bedöma just Din risk för en framtida hjärt- och kärlsjukdom och vidta lämpliga förebyggande åtgärder. Eventuell befintlig hjärt- och kärl-sjukdom kan tidigt upptäckas och behandlas.

Våra medarbetare har högsta medicinska och akademiska kompetens och i gruppen arbetar vi också med forskning och utbildning kring hjärt- och kärlsjukdom.

 

 


flag_uk

Geijersgatan 4C, 216 18 Limhamn

Legal notice (c) 2007-2010 Heart Health Group WK AB 040 - 36 46 36      info@hhgab.com